Personvern

All informasjon som samles inn av Domino Interiør oppbevares og brukes på en forsvarlig måte. Vi behandler personopplysninger i forbindelse med salg og til markedsføring og kommunikasjon med eksisterende og potentielle kunder. Ved å gi oss dine personlige opplysninger, godtar du praksis og vilkår som er beskrevet i denne personvernerklæringen.

Behandlingsansvarlig:
Domino Interiør AS
Storgata 6
1607 Fredrikstad
post@dominointerior.no
+47 903 62 511

Hvilken informasjon samles inn?

Domino Interiør samler inn nødvendig informasjon som vi trenger for å kunne gjennomføre handelen. Hvis varen må bestilles fra en tredjepart vil tredjeparten få tilgang til relevante opplysninger, hvis dette er nødvendig for å utføre tjenesten. Dette er relevante opplysninger som navn, e-postadresse, postadresse og telefonnummer.

Kommunikasjon gjennom nyhetsbrev

Som kunde hos oss vil du motta nyhetsbrev. Nyhetsbrevene våre sendes ut via Klaviyo. For at vi skal kunne gjøre dette mottar de følgende opplysninger: Navn, adresse, telefonnummer, epost, fødselsdato og hvilke eventuelle kjøp du har foretatt i vår nettbutikk. Klaviyo er en godkjent tjeneste fra Shopify. 

Vi samler inn disse personopplysningene for å: 

  • Ha en dialog med våre kunder gjennom nyhetsbrev
  • Markedsføring

Ønsker du ikke lenger å motta nyhetsbrev fra oss kan du melde deg av. Se link i eposten eller kontakt oss. 

Informasjon om bruk av informasjonskapsler / cookies

En informasjonskapsel (cookie) er en liten tekstfil som lagres på din datamaskin.
Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og som en del av vår markedsføring mot nye kunder.

Dine rettigheter

Dersom du ønsker å utøve noen av dine rettigheter, ta kontakt med oss på post@dominointerior.no.

Rett til innsyn i egne opplysninger

Hvis vi behandler personopplysninger om deg, har du rett til å få vite hvordan vi behandler dem. For å få tilgang til dine personopplysninger, ta kontakt med oss:
post@dominointerior.no

Endring eller korrigering av personopplysninger

Du har rett til å be oss rette eller korrigere opplysninger som er feilaktige eller misvisende. Du kan når som helst ta kontakt med oss for å endre dine opplysninger dersom de er feilaktige. Personopplysninger som ikke lenger tjener et relevant formål, slettes.

Retten til sletting av personopplysninger

Du har rett til å få dine personopplysninger slettet uten ugrunnet opphold. Du kan derfor når som helst be oss slette opplysninger om deg selv. Men merk at informasjon som vi er pålagt beholde av hensyn til andre rettslige forpliktelser (som eksempel bokføringsloven) ikke vil bli slettet. 

Lagringstid

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge det er nødvendig for det formålet opplysningene ble samlet inn for. Som nevnt kan vi ikke slette dine personopplysninger som vi er forpliktet til å oppbevare grunnet bokføringsloven.

Du kan klage på vår behandling av personopplysninger

Dersom du mener vi ikke overholder reglene i personopplysningsloven kan du gjerne ta kontakt med oss på post@dominointerior.no. Du har også muligheten til å klage til Datatilsynet. Kontaktinformasjon finnes på www.datatilsynet.no